Velkommen til Hestetransportens hjemmeside

På grund af manglende tid har jeg desværre set mig nødsaget til at nedprioritere Hestetransporten, så jeg letter på hatten og takker foreløbigt af.

Derudover vil jeg fremover fortsat køre for mine gamle kunder i det omfang tiden tillader det, men det vil gennemgående ikke kunne lade sig gøre at betjene nye kunder.

Af samme grund beder jeg om at kunder der ringer rundt for at finde billigst mulige tilbud venligst springer mig over.

Jeg vil muligvis i løbet af året forsøge at få nye kræfter tilknyttet firmaet, således at det tidligere aktivitetsniveau kan videreføres. Såfremt dette lykkes vil det blive meddelt her på hjemmesiden.

Med venlig hilsen

David Brodin Larsen
                     

Om Hestetransporten

Hestetransporten har eksisteret siden 1994 og er et transport- og speditionsfirma som primært beskæftiger sig med transport af heste.

Alle transportopgaver udføres ud fra individuelle løsninger som tilpasses både hestens og kundens behov.   

Vores store erfaring med hestetransport sikrer at hesten håndteres professionelt og sikkert under både læsning og transport, således at den er rolig, ustresset og har væskebalancen i orden ved ankomst til destinationen.

Hestetransporten opfylder alle lovmæssige krav til vognmandstilladelse, autorisation, forsikring og godkendelse af transporten.

Hjemmesiden giver et overblik over de services vi kan tilbyde, og vil løbende blive opdateret. Skulle der være spørgsmål til informationerne på siden eller har De yderligere spørgsmål er De altid velkommen til at kontakte os på tlf. eller mail.                          

 

 

Læs artikel om Hestetransporten fra Landbrug Øst mandag den 20. oktober 2008


 hestetransporten

 

 

 

 

 

 

 

Lastbilen

 

Siden ses bedst i en opløsning på 1024x768

Siden er sidst opdateret d. 24.07.2011

 

Vises siden uden menu så klik her