Lastbilerne

Firmaet er på nuværende tidspunkt i besiddelse af en lastbil indrettet til hestetransport.

Bilen er en MAN opbygget til hestetransport i 2005.

Bilen er godkendt til dyretransport og har plads til 6 store rideheste, og der er ved opbygningen af bilen lagt vægt på god plads til hestene. Bilen har således en indvendig højde på 2,56 m. samt en indvendig bredde på 2,47 m., og skillerummene står desuden diagonalt for at sikre optimal plads til hestene.

Den store hestetransport

Den store hestetransport

Der er flytbare skillerum i bilen således at den kan indrettes efter behov alt efter hestens størrelse etc. Til transport af føl og ungheste har vi nogle særlige følskillerum, der sikrer at føllet/unghesten når det står løs i transporten ikke kan klemme sig under eller igennem skillerummene.

Bunden og væggene i bilen er beklædt med gummi og der er ventilation som sikrer behagelig luft og temperatur for hestene.  

 

Hestetransporten indvendig

Hestetransporten er lys og hestevenlig

Der er fuld luftaffjedring i bilen således at hestene ikke mærker ujævnheder i vejen, og dermed skånes for unødige bump og stød.

Bilen kan sænkes for at sikre en lav læssehøjde.

Rampen er bred og lav, og med en skridsikker gummibelægning med revler. Rampen er desuden forsynet med sideværn, der gør læsningen tryg og sikker for hestene.

Sideværn på rampen af hestetransporten

Lav læssehøjde og sideværn på rampen sikrer optimale forhold under læsning. 

Vises siden uden menu så klik her